Biljetter​

Nöjesutbudet i London är i absolut världsklass både gällande bredd och topp vilket drar till sig miljontals besökare varje år. Konkurrensen till de populära evenemangen är hård men med framförhållning, kontakter och planering går det mesta att lösa.

Billiga biljetter till fotboll i London

Vår biljettpartner har tillgång till biljetter till i princip alla fotbollsmatcher som spelas i England. Klicka på länkarna nedan för att se priser på biljetter till matchen du är intresserad av att se i London.

Musikaler

West end i London är klassiskt mark för musikaler och är en upplevelse för alla besökare till den engelska huvudstaden. Många musikaler i London är slutsålda kväll efter kväll i åratal så vi rekommenderar varmt att du bokar biljetter i förhand så att du slipper bli besviken. En annan fördel med att köpa biljetter tidigt är att du får tillgång till bättre platser som gör upplevelsen ännu större.

Konserter

Wembley Stadium, The O2 Arena, The Royal Albert Hall och Roundhouse är bara några av de konsertarenor som London har att erbjuda till musikälskaren. Lägg på det hundratals mindre arenor och klubbar så har du en av världens bästa musikstäder med en bredd och topp som få matchar. Trots att utbudet är stort rekommenderar vi att du köper dina konsertbiljetter redan innan avresa.

Idrott

Biljetter till fotboll och fotbollsresor är så klart den vanligaste vi hjälper våra kunder med gällande idrott i London men det finns väldigt mycket mer att uppleva. Förutom klassiska brittiska idrotter som rugby, tennis, golf och cricket kan du i London årligen även se Formel 1 och NFL, Att besöka till exempel Wembley, Wimbledon och Silverstone är en fantastisk upplevelse och ett minne för livet.