Fotboll i London

Fotboll är bäst live

Om du är ett fotbollsfantast finns det inget bättre ställe att se en match på än London. Atmosfären på arenorna är elektrisk och fansen är några av de mest passionerade i världen. Oavsett om du hejar på ditt favoritlag eller bara njuter av en helgmatch är London definitivt platsen för fotbollsfans.

Fotbollsbiljetter

Kombinationen stora lokala supportergrupper och mängder av turister gör att efterfrågan på biljetter till fotboll i London är ett extremt stort. Vi kan hjälpa till med biljetter till följande klubbar i London.

Arenor i London

Det finns många fotbollsarenor i London, men den mest kända är Wembley Stadium. Det är den största arenan i London och den är hemvist för Englands fotbollslandslag. Stadion byggdes ursprungligen 1923 och byggdes om 2007. Den har en kapacitet på 90 000 personer. De största arenor som används av klubblag i London är Emirates Stadium, Stamford Bridge, Tottenham Hotspur Stadium, Londons Olympiastadium. Loftus Road, och Craven Cottage.

Vanliga frågor om fotboll i London

Här har har vi sammanställt ofta förekommande frågor gällande fotboll i London. Om du inte hittar svar på det du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra sociala kanaler.

Hur mycket kostar en biljett?

Priset på biljetter påverkas av vilken match du vill se då priset varierar beroende på motståndare. Dyraste matcherna är matcher där Arsenal, Tottenham, Chelsea, Liverpool och Manchester United spelar. Runt storhelgen som jul, nyår och påsk vill många besöka London vilket gör priserna högre. Biljetter till matcher i FA-cupen och Ligacupen är oftast billigare än till matcher i ligan. I vissa fall kan även biljetter till matcher i Champions league vara ett prisvärt alternativ för att se fotboll live i London.

Hur levererar ni biljetterna?

Det normala är att vi levererar biljetterna till ert hotell i London så att ni får dem när ni anländer till hotellet.

Kan ni skicka biljetter till Sverige?

Nej, vi får biljetterna med rätt kort varsel från klubben så det finns ingen möjlighet att skicka biljetterna till Sverige och vara säkra på att de hinner fram innan er avresa.

Vad ingår i en fotbollsresa?

I våra fotbollsresor ingår biljetter till en eller flera matcher. I vissa biljettkategorier ingår även mat och dryck i samband med matchen.

Bokar ni flyg till London?

Nej, vi har valt att inte hjälpa till med flyg till London då det numera är så pass enkelt att boka det på egen hand att vår inverkan enbart gör det dyrare för dig som kund.