Biljetter till musikaler

Musikaler i London

London är hemvist för några av världens mest kända musikaler. I West End kan man se många av dessa föreställningar och det finns alltid något nytt och spännande att uppleva. Från klassiker som Les Misérables och Phantom of the Opera till nyare produktioner som The Book of Mormon och Hamilton finns det något för alla. Londons teaterdistrikt, känt som West End, ligger i hjärtat av staden. Här finns några av världens mest ikoniska teatrar, bland annat Theatre Royal Drury Lane och London Palladium. På dessa teatrar spelas några av de största musikalerna i London, och det är inte ovanligt att se kändisar i publiken.

Musikalbiljetter

Trots att utbudet av musikaler i London är enormt stort så rekommenderar vi att boka dina musikalbiljetter innan du reser till London. Detta dels för alla komma in men fram för allt för att det oftast går att ordna betydligt bättre platser vid bokning i förväg. Detta gäller speciellt om du har en viss musikal du vill se när du besöker London. Skicka en förfrågan på vilken musikal du önskar se och hur många biljetter det gäller så återkommer vi med en offert.

Vanliga frågor

Här har har vi sammanställt ofta förekommande frågor gällande musikaler som kommer in till oss på London Tickets. Om du inte hittar svar på det du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra sociala kanaler.

Hur mycket kostar en musikalresa?

Priset på en musikalresa påverkas av vilken föreställning du vill se då biljettpriset är det som varierar mest. Andra saker som påverkar priset är valet av hotell och när du vill åka. Runt storhelgen som jul, nyår och påsk vill många besöka London vilket gör priserna högre.

Hur levererar ni biljetterna?

Det normala är att vi levererar biljetterna till ert hotell i London så att ni får dem när ni anländer till hotellet.

Kan ni skicka biljetter till Sverige?

Nej, vi får biljetterna med rätt kort varsel från klubben så det finns ingen möjlighet att skicka biljetterna till Sverige och vara säkra på att de hinner fram innan er avresa.

Vad ingår i en musikalresa?

I våra fotbollsresor ingår biljetter till en eller flera musikaler samt hotell under din vistelse i London. I vissa biljettkategorier ingår även mat och dryck i samband med musikaler.

Bokar ni flyg till London?

Nej, vi har valt att inte hjälpa till med flyg till London då det numera är så pass enkelt att boka det på egen hand att vår inverkan enbart gör det dyrare för dig som kund.

Flyg till London

Tack vare de sex flygplatserna London Heathrow Airport, Stansted Airport, London Gatwick Airport, London Luton Airport, London City Airport och London Southend Airport finns det gott om alternativ för flyglinjer till London. Det går inte att boka flyg till London via oss men det är enkelt att hitta och boka flyg via webben.

Om London

London är ett av de mest populära turistmålen i världen. Det finns något för alla i den här fascinerande staden – från historiska landmärken till trendiga nattklubbar. London är också ett viktigt centrum för affärer och kultur. Oavsett om du besöker staden för en helg eller planerar att stanna ett tag finns det mycket att se och göra i London. London är en stad med en mängd attraktioner för turister att njuta av. Några av de mest populära turistmålen i London är Buckingham Palace, Big Ben och Trafalgar Square. Dessa platser är alla sevärdheter som måste ses av alla som besöker London. Denna imponerande struktur har varit en del av London sedan 1000-talet och är nu ett av UNESCO:s världsarv. Tower of London är hemvist för kronjuvelerna, och besökare kan besöka tornet och se juvelerna på visning.