Biljetter till QPR

Queens Park Rangers

QPR Football Club är en professionell fotbollsklubb baserad i Shepherd’s Bush, London. Klubben bildades 1886 och spelar för närvarande i Championship, den andra nivån i engelsk fotboll. QPR har vunnit ligacupen två gånger och blev tvåa i FA-cupen 1982. Klubben har också varit framgångsrik i Europa och vann UEFA Cup Winners’ Cup 1967. QPR spelar på Loftus Road i Shepherd’s Bush i västra London.

Biljetter

QPR är ett populärt lag i London och intresset för att köpa biljetter är alltid väldigt högt. Planerar du en fotbollsresa till London för att se QPR rekommenderar vi att du i god tid innan skickar en förfrågan på biljetter. Detta då intresset som sagt är väldigt högt och biljetter till matcherna alltid går åt väldigt snabbt. skicka en förfrågan på vilken match du önskar se och hur många biljetter ni önskar köpa.

Loftus Road

Loftus Road är en fotbollsstadion i Shepherd’s Bush i London. Stadion är hemmaplan för Queens Park Rangers F.C. och har en kapacitet på 18 439 platser. Den användes även som tillfälligt hem för Fulham F.C. mellan 1896 och 1896 medan Craven Cottage byggdes om efter en brand. Loftus Road har varit QPR:s hemvist sedan 1917. Shepherd’s Bush är en stadsdel i västra London. Det ligger i London Borough of Hammersmith and Fulham. Förutom QPR är området är mest känt för sin shopping, bland annat Shepherd’s Bush Market.

Vanliga frågor om biljetter till QPR

Här har har vi sammanställt ofta förekommande frågor gällande fotbollsresor och biljetter till QPR. Om du inte hittar svar på det du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra sociala kanaler.

Hur mycket kostar en biljett?

Priset på biljetter påverkas av vilken match du vill se då priset är det varierar beroende på motståndare. Dyraste matcherna är mot Arsenal, Chelsea, Liverpool och Manchester United. Runt storhelgen som jul, nyår och påsk vill många besöka London vilket gör priserna högre. Biljetter till West Hams matcher i FA-cupen och Ligacupen är oftast billigare än till matcher i ligan.

Hur levererar ni biljetterna?

Det normala är att vi levererar biljetterna till ert hotell i London så att ni får dem när ni anländer till hotellet.

Kan ni skicka biljetter till Sverige?

Nej, vi får biljetterna med rätt kort varsel från klubben så det finns ingen möjlighet att skicka biljetterna till Sverige och vara säkra på att de hinner fram innan er avresa.

Vad ingår i en fotbollsresa?

I våra fotbollsresor till QPR ingår biljetter till en eller flera matcher samt hotell under din vistelse i London. I vissa biljettkategorier ingår även mat och dryck i samband med matchen.

Bokar ni flyg till London?

Nej, vi har valt att inte hjälpa till med flyg till London då det numera är så pass enkelt att boka det på egen hand att vår inverkan enbart gör det dyrare för dig som kund.