Biljetter till West Ham

West Ham

Drömmer du om att se West Ham live i London? Låt din dröm bli sann! Via oss på London Tickets kan du boka billiga biljetter och fotbollsresor för att se West Ham på plats i London. Att se West Ham hemma på London Stadium i Östra London kan vara ett bra och prisvärt alternativ för fotbollsresa till London. West Ham spelar sina hemmamatcher på London Stadium (Londons Olympiastadion) i Stratford i östra London. Boka en fotbollsresa för att se West Ham på London Stadium. Förutom matchbiljetten hjälper vi gärna till med att boka hotell och levererar då biljetten till det aktuella hotellet. Skicka en förfrågan och ange för vilka datum du är intresserad av hotell så återkommer vi inom kort med en förslag.

Biljetter

West Ham är ett populärt lag i London och intresset för att köpa biljetter är alltid väldigt högt. Planerar du en fotbollsresa till London för att se West Ham rekommenderar vi att du i god tid innan skickar en förfrågan på biljetter. Detta då intresset som sagt är väldigt högt och biljetter till matcherna alltid går åt väldigt snabbt. skicka en förfrågan på vilken match du önskar se och hur många biljetter ni önskar köpa.

Olympiastadion i London

Olympiastadion i London färdigställdes 2012 och fungerade som huvudort för de olympiska och paralympiska sommarspelen 2012. Stadion har en sittplatskapacitet på 80 000 platser och byggdes till en kostnad av 429 miljoner pund. Det är den största olympiska stadion i Storbritannien och den sjätte största i Europa. Stadion ritades av Populous, ett arkitektkontor som också har ritat arenor för de olympiska spelen i Sydney, Aten, Peking och London. Stadion har ett utskjutande tak som täcker två tredjedelar av sittplatserna.

Vanliga frågor om biljetter till West Ham

Här har har vi sammanställt ofta förekommande frågor gällande fotbollsresor och biljetter till West Ham. Om du inte hittar svar på det du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra sociala kanaler.

Hur mycket kostar en biljett?

Priset på biljetter påverkas av vilken match du vill se då priset är det varierar beroende på motståndare. Dyraste matcherna är mot Arsenal, Chelsea, Liverpool och Manchester United. Runt storhelgen som jul, nyår och påsk vill många besöka London vilket gör priserna högre. Biljetter till West Hams matcher i FA-cupen och Ligacupen är oftast billigare än till matcher i ligan.

Hur levererar ni biljetterna?

Det normala är att vi levererar biljetterna till ert hotell i London så att ni får dem när ni anländer till hotellet.

Kan ni skicka biljetter till Sverige?

Nej, vi får biljetterna med rätt kort varsel från klubben så det finns ingen möjlighet att skicka biljetterna till Sverige och vara säkra på att de hinner fram innan er avresa.

Vad ingår i en fotbollsresa?

I våra fotbollsresor till West Ham ingår biljetter till en eller flera matcher samt hotell under din vistelse i London. I vissa biljettkategorier ingår även mat och dryck i samband med matchen.

Bokar ni flyg till London?

Nej, vi har valt att inte hjälpa till med flyg till London då det numera är så pass enkelt att boka det på egen hand att vår inverkan enbart gör det dyrare för dig som kund.

Historik om West Ham

West Ham United Football Club, ofta kallad West Ham, är en engelsk professionell fotbollsklubb i Londons East End. De spelar i Premier League, den högsta ligan i engelsk fotboll. Klubben grundades 1895 som Thames Ironworks och ombildades 1900 till West Ham United. Klubbens hemmaplan var under tiden 1904-2016 Boleyn Ground, även känd som Upton Park, men laget spelar numera på Londons Olympiastadion. Laget deltog för första gången i FA-cupen 1895-96. De nådde finalen 1915 och förlorade med 1-0 mot Arsenal. De nådde finalen igen 1923, men den här gången vann de genom att besegra Bolton Wanderers med 2-0.