Biljetter till Fulham

Fulham

Drömmer du om att se Fulham live i London? Låt din dröm bli sann! Via oss på London Tickets kan du boka billiga biljetter och fotbollsresor för att se Fulham på plats i London. Förutom matchbiljetten hjälper vi gärna till med att boka hotell och levererar då biljetten till det aktuella hotellet. Skicka en förfrågan och ange för vilka datum du är intresserad av hotell så återkommer vi inom kort med en förslag.

Biljetter

Fulham är inte ett av de lag med flest supportrar i Sverige men med deras unika lösning med en neutral sektion bredvid bortaläktaren är det alltid väldigt högt intresse för biljetter till Craven Cottage. Planerar du en fotbollsresa till London för att se Fulham rekommenderar vi att du i god tid innan skickar en förfrågan på biljetter. Detta då intresset som sagt är väldigt högt och biljetter till matcherna alltid går åt väldigt snabbt. Skicka en förfrågan på vilken match du önskar se och hur många biljetter ni önskar köpa så återkommer vi inom kort med en offert.

Craven Cottage

Craven Cottage är en historisk byggnad som ligger i London Borough of Hammersmith and Fulham. Den har varit hemvist för Fulham Football Club sedan 1896 och har även använts som inspelningsplats för Harry Potter-filmerna. Stugan sägs ha byggts på 1600-talet, och den har genomgått ett antal renoveringar under årens lopp. I dag är Craven Cottage en populär turistattraktion, och det är lätt att förstå varför – med sin charmiga arkitektur och sitt natursköna läge vid floden Themsen är det definitivt en sevärdhet att beskåda.

Vanliga frågor om biljetter till Fulham

Här har har vi sammanställt ofta förekommande frågor gällande fotbollsresor och biljetter till Fulham. Om du inte hittar svar på det du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra sociala kanaler.

Hur mycket kostar en biljett?

Priset på fulhambiljetter påverkas av vilken match du vill se då priset är det varierar beroende på motståndare. Dyraste matcherna är mot Tottenham, Arsenal, Chelsea, Liverpool och Manchester United. Runt storhelgen som jul, nyår och påsk vill många besöka London vilket gör priserna högre. Biljetter till Fulhams matcher i FA-cupen och Ligacupen är oftast billigare än till matcher i ligan.

Hur levererar ni biljetterna?

Det normala är att vi levererar biljetterna till ert hotell i London så att ni får dem när ni anländer till hotellet.

Kan ni skicka biljetter till Sverige?

Nej, vi får biljetterna med rätt kort varsel från klubben så det finns ingen möjlighet att skicka biljetterna till Sverige och vara säkra på att de hinner fram innan er avresa.

Har ni biljetter till bortaläktaren?

Vi har inte biljetter till bortasektionen på Craven Cottage men till den sektion precis bredvid som är en neutral sektion där även bortafans är välkomna. Mot de populära lagen brukar i princip hela den neutrala sektionen vara fylld med bortasupportrar så att köpa biljetter när ditt favoritlag gästar Fulham är en i London rätt unik möjlighet då det i normala fall är svårt att komma åt biljetter på bortasektionerna.

Vad ingår i en fotbollsresa?

I våra fotbollsresor till Fulham ingår biljetter till en eller flera matcher samt hotell under din vistelse i London. I vissa biljettkategorier ingår även mat och dryck i samband med matchen.

Bokar ni flyg till London?

Nej, vi har valt att inte hjälpa till med flyg till London då det numera är så pass enkelt att boka det på egen hand att vår inverkan enbart gör det dyrare för dig som kund.

Historik om Fulham

Fulham Football Club är en engelsk professionell fotbollsklubb med säte i Fulham, London. Klubben bildades 1879 som Fulham St Andrew’s Church Sunday School Football Club och spelade sin första officiella match 1882. Klubben har tillbringat hela sin historia i den högsta nivån av engelsk fotboll och spelar hemmamatcher på Craven Cottage sedan 1896. Den mest framgångsrika perioden i Fulhams historia var 1950-talet, då klubben nådde topp sex i rad i första divisionen. Under 1970-talet nådde Fulham två FA-cupfinaler, där man förlorade mot Liverpool 1975 och Arsenal 1978. De nådde finalen igen 2010 och förlorade med 2-1 mot Manchester United.

”Jag besökte London för att se mitt favoritlag Liverpool möta Fulham. Atmosfären var underbart och det var verkligen en resa jag aldrig kommer att glömma.”

Jessica

”Att vara på Craven Cottage för att se Fulham spela var en fantastisk upplevelse. Arenan är mysig och supportrarna är passionerade. Det var verkligen en dag att minnas.”

Pensionärsligan

Jag är en stor fan av fotboll och bokade en fotbollsresa för att Fulham och Man United spela. Att vara där i verkligheten och se dessa spelare i aktion var helt magiskt!”

Tjoffe