Fotbollsresa till London

Fotbollsresa till London

Fotbollsresor

I en fotbollsresa ingår förutom biljetter till en eller flera matcher även hotell under din vistelse i London. Det gör en bokning av en fotbollsresa till ett enkelt och smidigt alternativ för dig som vill uppleva fotboll på plats i London. Med tillgång till biljetter från Arsenal, Brentford, Chelsea, Crystal Palace, Fulham, Tottenham, QPR, Watford och West Ham har vi stora möjligheter att ordna en fotbollsresa enligt dina önskemål.

Fotbollsbiljetter

Med tillgång till biljetter från Arsenal, Brentford, Chelsea, Crystal Palace, Fulham, Tottenham, QPR, Watford och West Ham har vi stora möjligheter att ordna fram biljetter enligt dina önskemål. Förutom matcherna i ligorna Premier league respektive Championship har vi biljetter till bland annat Champions league, FA-cupen, Ligacupen samt Englands landskamper i EM-kval och VM-kval.

Flyg till London

Tack vare de sex flygplatserna London Heathrow Airport, Stansted Airport, London Gatwick Airport, London Luton Airport, London City Airport och London Southend Airport finns det gott om alternativ för flyglinjer till London. Det går inte att boka flyg till London via oss men det är enkelt att hitta och boka flyg via webben.

Vanliga frågor

Här har har vi sammanställt ofta förekommande frågor gällande fotbollsresor och fotbollsbiljetter som kommer in till oss på London Tickets. Om du inte hittar svar på det du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra sociala kanaler.

Hur mycket kostar en fotbollsresa?

Priset på en fotbollsresa påverkas av vilken match du vill se då biljettpriset är det som varierar mest. Andra saker som påverkar priset är valet av hotell och när du vill åka. Runt storhelgen som jul, nyår och påsk vill många besöka London vilket gör priserna högre.

Hur levererar ni biljetterna?

Det normala är att vi levererar biljetterna till ert hotell i London så att ni får dem när ni anländer till hotellet.

Kan ni skicka biljetter till Sverige?

Nej, vi får biljetterna med rätt kort varsel från klubben så det finns ingen möjlighet att skicka biljetterna till Sverige och vara säkra på att de hinner fram innan er avresa.

Vad ingår i en fotbollsresa?

I våra fotbollsresor ingår biljetter till en eller flera matcher samt hotell under din vistelse i London. I vissa biljettkategorier ingår även mat och dryck i samband med matchen.

Bokar ni flyg till London?

Nej, vi har valt att inte hjälpa till med flyg till London då det numera är så pass enkelt att boka det på egen hand att vår inverkan enbart gör det dyrare för dig som kund.