Biljetter till Tottenham

Tottenham

Drömmer du om att se Tottenham live i London? Låt din dröm bli sann! Via oss på London Tickets kan du boka billiga biljetter och fotbollsresor för att se Tottenham på plats i London. Förutom matchbiljetten hjälper vi gärna till med att boka hotell och levererar då biljetten till det aktuella hotellet. Skicka en förfrågan och ange för vilka datum du är intresserad av hotell så återkommer vi inom kort med en förslag.

Biljetter

Tottenham är ett av de lag med flest supportrar i Sverige och intresset för att köpa biljetter är alltid väldigt högt. Planerar du en fotbollsresa till London för att se Tottenham rekommenderar vi att du i god tid innan skickar en förfrågan på biljetter. Detta då intresset som sagt är väldigt högt och biljetter till matcherna alltid går åt väldigt snabbt. skicka en förfrågan på vilken match du önskar se och hur många biljetter ni önskar köpa.

Tottenham Hotspur Stadium

Tottenham Hotspurs nya stadion är en imponerande syn. Det är en av de mest moderna och tekniskt avancerade arenorna i världen, med en kapacitet på över 62 000 åskådare. Det är också en av de dyraste arenorna som någonsin har byggts, med en kostnad på över en miljard pund att bygga. Stadion ritades av Populous, som också har ritat några av världens andra bästa arenor, till exempel Wembley Stadium och Arsenals Emirates Stadium. Utformningen av den nya Tottenham Hotspur Stadium var starkt influerad av klubbens tidigare hem, White Hart Lane.

Vanliga frågor om biljetter till Tottenham

Här har har vi sammanställt ofta förekommande frågor gällande fotbollsresor och biljetter till Tottenham. Om du inte hittar svar på det du undrar är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra sociala kanaler.

Hur mycket kostar en biljett?

Priset på tottenhambiljetter påverkas av vilken match du vill se då priset är det varierar beroende på motståndare. Dyraste matcherna är mot Arsenal, Chelsea, Liverpool och Manchester United. Runt storhelgen som jul, nyår och påsk vill många besöka London vilket gör priserna högre. Biljetter till Tottenhams matcher i FA-cupen och Ligacupen är oftast billigare än till matcher i ligan. I vissa fall kan även biljetter till matcher i Champions league vara ett prisvärt alternativ för att se Tottenham live.

Hur levererar ni biljetterna?

Det normala är att vi levererar biljetterna till ert hotell i London så att ni får dem när ni anländer till hotellet.

Kan ni skicka biljetter till Sverige?

Nej, vi får biljetterna med rätt kort varsel från klubben så det finns ingen möjlighet att skicka biljetterna till Sverige och vara säkra på att de hinner fram innan er avresa.

Vad ingår i en fotbollsresa?

I våra fotbollsresor till Tottenham ingår biljetter till en eller flera matcher samt hotell under din vistelse i London. I vissa biljettkategorier ingår även mat och dryck i samband med matchen.

Bokar ni flyg till London?

Nej, vi har valt att inte hjälpa till med flyg till London då det numera är så pass enkelt att boka det på egen hand att vår inverkan enbart gör det dyrare för dig som kund.

Historik om Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club, vanligen kallad Tottenham eller Spurs, är en engelsk fotbollsklubb baserad i norra London. Klubbens hemmaarena är Tottenham Hotspur Stadium. Tottenham grundades 1882 och vann FA-cupen för första gången 1901. De var den första brittiska klubben att delta i en europeisk tävling och nådde finalen i UEFA-cupen 1972. Efter att ha vunnit ligacupen 2008 kvalificerade de sig för första gången för UEFA Champions League.

Boka en fotbollsresa och upplev din dröm om att se Tottenham i London!

Dessa citat ger dig en inblick i den spännande atmosfären och kärleken till Tottenham som besökarna har känt under sina fotbollsresor till London.

”Att vara på Tottenham Hotspur Stadium och se laget spela var en otrolig upplevelse. Den passionerade atmosfären och den fantastiska spelkvaliteten gjorde det till en minnesvärd dag för alla fans.”

Alex

”Som en hängiven Tottenham-supporter var det en ära att se mitt favoritlag spela live. Stämningen på arenan var elektrisk och att se spelarna i aktion gjorde att mitt hjärta slog snabbare.”

Tipsgubben

White Hart Lane är en imponerande arena. Vi var där för att se en match och blev överväldigad av den fantastiska atmosfären och den höga energin från supportrarna. En upplevelse för livet.”

Hoforsgänget