Reseberättelse: Fotbollsresa till Emirates

Dag 1
Vi vaknade tidigt på morgonen, fyllda av förväntan över den kommande fotbollsresan. Vårt mål var London, och specifikt Emirates Stadium, hemmaplan för Arsenal. Efter att ha packat våra väskor och sagt adjö till våra nära och kära, begav vi oss till Landvetter för att ta flyget till London. Vi landade på Heathrow Airport och tog oss till vårt hotell ST Giles i centrala London. Efter att ha checkat in och fräschat upp oss bestämde vi oss för att utforska staden och hitta någonstans att äta middag.

Dag 2
Matchdagen var äntligen här! Vi började dagen med en stadig frukost på hotellet och gjorde oss sedan redo för att ta oss till Emirates Stadium. Vi hoppade på tunnelbanan och efter en kort resa var vi framme vid arenan. Atmosfären var elektrisk och vi kunde knappt bärga oss inför matchen mellan Arsenal och Leicester. Vi hade köpt biljetter till matchen i förväg och hade bra platser på läktaren. Matchen var otroligt spännande och vi jublade högt när Arsenal gjorde mål. Efter matchen passade vi på att besöka souvenirbutiken och köpa några minnessaker för att komma ihåg denna speciella dag.

Dag 3
Efter en intensiv matchdag bestämde vi oss för att ta det lite lugnare och utforska centrala London till fots. Vi började vår promenad vid Buckingham Palace och fortsatte genom St. James’s Park. Vi gick förbi Downing Street och Trafalgar Square, där vi tog några bilder vid den imponerande Nelsonstatyn stod. Det var fantastiskt att se alla dessa historiska sevärdheter med egna ögon. På vägen stannade vi till vid en traditionell pub och njöt av en välsmakande fish and chips till lunch. Vi fortsatte sedan vår promenad genom Covent Garden och Oxford Street, där vi shoppade lite och njöt av atmosfären.

Dag 4
Våra kvällar i London bestod av att äta god mat på olika restauranger och besöka kända pubar. Denna kväll bestämde vi oss för att prova en av de mest populära pubarna i staden. Vi njöt av välsmakande öl och minglade med både lokalbefolkningen och andra turister. Stämningen var hög och vi hade många skratt och trevliga samtal.

Dag 5
Det var dags att säga farväl till London och åka tillbaka till Göteborg. Vi packade våra väskor och checkade ut från hotellet. Efter en sista god frukost begav vi oss till Heathrow Airport och tog flyget tillbaka till Göteborg. Resan hade varit fylld av spännande upplevelser och minnes