ABBA Voyage

Upplev ABBA på scenen i en konsert som ingen annan.

ABBA har skapat den typ av konsert de alltid velat, och uppträtt för sina fans när de är som allra bäst: som digitala versioner av sig själva som stöds av dagens bästa musiker. Suddiga gränser mellan det fysiska och det digitala tillsammans med den senaste tekniken för rörelseupptagning gör att magin i ABBA åter väckts till liv.

Arena

Beläget i Queen Elizabeth Olympic Park i östra London erbjuder ABBAs hisnande och specialbyggda arena den perfekta miljön för ABBA Voyage och erbjuder en levande musikupplevelse som ingen annan.

Biljetter

Biljetter köps via abbavoyage.com/tickets

ABBA

ABBA var en svensk popgrupp som bildades i Stockholm 1972. Bandet bestod av två gifta par, Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad samt Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog. De är mest kända för sina låtar ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia”, ”Super Trouper” och ”Waterloo”. ABBA är ett av de mest framgångsrika banden genom tiderna. Med över 380 miljoner sålda skivor är de en av de bäst säljande musikartisterna i historien. Deras hits som ”Dancing Queen” och ”Waterloo” spelas än i dag på radiostationer över hela världen.

ABBA Voyage Läs mer »